Sv. Trojica 10A Domžale, Slovenia
070-712-135 info@orka.si

Orca

Sveže. Naravno. Učinkovito. Tri velike besede, katerih moč izhaja iz narave. Besede, ki so pogosto izrabljene. Pa vendar pri Orca proizvodih drži prav to: so sveži, naravni in učinkoviti. V Orca izdelkih najdete le čisto naravo, nobenih kemikalij. Visokotehnološko, brezkompromisno naravno kozmetiko in prehranske dodatke, ki učinkujejo brez primere. Telo dosežejo sveži, neposredno iz proizvodnje, brez vsakršnih (niti naravnih, kaj šele kemičnih) konzervansov, barvil, dišav in polnil. Telo ob stiku z njihovo nežnostjo občuti pravo olajšanje. Kot da je našlo tisto, kar je iskalo že celo življenje.

Čudeži narave – 10 TOP ORCA sestavin

ORCA sestavine so že vsaka zase pravi mali čudež narave. Z domišljenimi recepturami pa dosegajo sinergijski učinek, ki iz malih naravnih čudežev ustvarjajo velike.

Acerola – supersadež z visoko vsebnostjo vitamina C ter ostalimi življenjsko pomembnimi snovmi (provitamin A, vitamini B1, B2, B3 – niacin, beljakovine, železo, fosfor, kalcij). Boabob, sadež afriškega kruhovca, bogat z vitaminom C, vitaminom B in kalijem. Kvinoja, ki poleg tega krepi tudi živce in izboljšuje razpoloženje. Aloe vera in grozdne peške vsebujejo veliko število antioksidantov in so pravi vrelec mladosti. Tokoferoli, skupina vitaminov E, so prav tako lovilci prostih radikalov. Izvleček Martkek DHATH-S, pridobljen iz sladkovodnih alg, daje dragocene omega 3 maščobne kisline. Izvleček iz oliv deluje protivnetno, pomirjujoče in daje koži elastičnost in vlago. Boragovo in svetlinovo olje sta bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami ter negujeta kožo in lase.

Edinstven Orca standard

Orca svojim strankam ponuja edinstveni standard: kozmetiko brez kemičnih dodatkov, sveže izdelke, katerih bistvene formule izhajajo iz sodobnih, znanstvenih odkritij v kombinaciji z ayurvede filozofijo, tradicionalno kitajsko medicino, tradicionalno evropsko medicino in še veliko več. Orcase z vsem srcem opira na naravo: njihovi izdelki niso nič bolj pisani, sladki ali okusni, kot jih je naredila mati narava.

 

Tudi živali ljubijo Orca

Orca ima rad živali, zato je zelo pomembno, da ne izvaja nikakršnih poskusov na živalih. Tudi vsi njihovi dobavitelji so podvrženi temu načelu. Orca ustvarja izključno veganske izdelke. Družba izpolnjuje stroge zahteve vodilnih organizacij za zaščito živali, kot so PETA in Vier Pfoten, kar pomeni, da lahko zagotovijo, da proizvajajo “dosledno naravno kozmetiko”.

100 % NARAVNO

Prava narava. Kaj bi lahko bolje ohranjalo naravno ravnovesje kože kot narava sama? Sveža orca naravna kozmetika zato sestoji izključno iz naravnih sestavin.

V Orca so se posvetili blagodejnim učinkom narave in odločno rekli NE katerim koli konzervansom, topilom, stabilizatorjem, živalskim virom in mineralnim oljem.

• Uporabljajo rastlinske ekstrakte iz kontrolirane ekološke pridelave (če je le mogoče).
• Uporabljajo naravna olja brez CO2,brez topil ali škodljivih snovi.
• Testirajo vse surovine, da so brez škodljivih snovi.
• Skoraj ne uporabljajo eteričnih olj.
• Ne uporabljajo gensko spremenjenih organizmov (predvsem ne gensko spremenjenega sojinega lecitina).
• Orca izdelki so brez mineralnih olj in surovin iz mrtvih živali.

100 % svežina – 100 % drugače

Orca sveža naravna kozmetika in prehranska dopolnila so najbolj brezkompromisni izdelki v svoji industriji. Noben izdelek ni bolj svež, noben bolj dosleden: Od proizvodnje neposredno h kupcu. Povsem naravno, na rastlinski osnovi in zato trajnostni vir predelan z visokotehnološko metodo za izreden učinek. Noben izdelek ne premore več svežine.

Tipična industrijska kozmetika mora zaradi svojih dolgotrajnih prodajnih poti imeti rok trajanja 30 mesecev, kar je mogoče doseči le z veliko kemičnih dodatkov. Sveža kozmetika, na drugi strani, ne vsebuje nobenih konzervansov in stabilizatorjev. Izdelki so proizvedeni in takoj odposlani stranki. Prednost sveže kozmetike je neprimerno visok odmerek učinkovin. Sveža Orca naravna kozmetika zagotavlja posebej nežno in učinkovito nego. Ima moč narave.

 

 

100 % dobro počutje vsak dan

Orca paketi in kapsule so koncentrirani dnevni prehranski dodatki iz fitoaktivnega sadja, zelenjave in zelišč v kombinaciji z naravnimi, zelo aktivnimi antioksidanti in razkošnimi esencami.

Vse, kar je v ORCA izdelkih, je nekoč imelo korenine.

100 % etično

Živali niso poskusni zajčki. Ne potrebujejo make-upa, vlažilnih serumov ali krem proti gubam. Jejo, kar je zanje primerno in kolikor je potrebno. Zato se močno razlikujejo od ljudi.

Orca svojih izdelkov nikoli ne testira na živalih. Vsi njihovi izdelki so veganski, kar pomeni, da ne vsebujejo nobenega medu, voska, lanolina, mleka in jajc.

100 % okolju prijazno

Orca na prvo mesto postavlja varovanje okolja. To je del njene filozofije: od nakupa surovin, kampanje vračila odpadne embalaže, do vsakodnevnega življenja njihovih zaposlenih. Okolje jim pomeni vse.

Orca zato pri proizvodnji ne uporablja nobenih alergenih snovi, kot so surova nafta, PEG emulgatorji, formaldehidi in druge okolju škodljive snovi. Surovine kupujejo neposredno pri proizvajalcih in s tem ohranjajo kratko nabavno verigo, kar pomeni tudi krajše transportne kanale in s tem manjše onesnaževanje okolja.

 

100 % nežno, ker ORCA ve, kaj koža potrebuje

Naša koža pomeni stik z zunanjim svetom. Veliko več pozornosti namenjamo, kaj jemo in pijemo, vendar je zelo pomembno tudi, kako skrbimo za našo kožo, ki je naš največji organ. Zato orca sveža kozmetika vsebuje le tisto, kar je za nas res najboljše. Ne vsebuje nobenih konzervansov in kemičnih snovi, nobenih barvil, snovi iz mrtvih živali in je seveda dermatološko testirana.